![Kariniemen Kananpojan Fileesuikale hunaja](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2506-kariniemen-kananpojan-fileesukale-hunaja-300-g_20240318131821.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Juustoinen kanasalaatti](/globalassets/emmi/finland/ruokakuvat/siipikarja/kanasalaatti_20150626112450.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Juustoinen kanasalaatti
Kokonaisaika: 20 min
Kypsennysaika: 10 min
Työaika: 10 min
Valmistusohje
- Kuumenna öljy paistinpannussa ja paista fileesuikaleet kypsiksi. Anna jäähtyä.
- Revi romainesalaatti ja asettele se salaattivadille yhdessä herneenversojen kanssa. Viipaloi punasipuli ohuelti ja lisää se salaattiainesten joukkoon. Leikkaa fetajuusto kuutioiksi ja lisää kuutiot salaattivadille broileripalojen kanssa.
- Ripottele salaatin pinnalle auringonkukansiemeniä. Lopuksi koristele kokonaisuus tuoreilla mansikoilla. Tarjoa salaatin ohessa balsamiviinietikkaa ja oliiviöljyä.