![Kariniemen Kananpojan jauheliha](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2344-kariniemen-kananpojan-jauheliha-400-g_20230322110227.jpg?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Juustotäytteinen kanamureke](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/mureke-8491_20230929095407.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Juustotäytteinen kanamureke
Kokonaisaika: 60 min
Kypsennysaika: 40 min
Työaika: 20 min
Valmistusohje
- Sekoita keskenään crème fraiche ja korppujauhot, anna turvota muutama minuutti. Freesaa sipulikuutioita pannulla öljytilkan kera ja anna hetki jäähtyä.
- Sekoita kaikki ainekset huolellisesti keskenään ja anna massan maustua ja kylmetä jääkaapissa.
- Painele massa öljytylle leivinpaperille tasaiseksi levyksi. Laita levyn päälle sulatejuustoviipaleita sekä nopeasti pannulla freesattu pinaatti.
- Kääri levy rullalle ja kypsennä 200 °C uunissa n. 30min.