![Kariniemen Kalkkunan Fileepihvi miedosti suolattu](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2772-kariniemen-kalkkunan-fileepihvi-miedosti-suolattu-400-g_20230928084119.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Kalkkunan sisäfileetä, paahdettua fetaa ja tomaattia](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/kalkkunan-sisafilee-uunifeta-13-08-193132_20230929095407.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Kalkkunan sisäfileetä, paahdettua fetaa ja tomaattia
Kokonaisaika: 45 min
Kypsennysaika: 25 min
Työaika: 20 min
Valmistusohje
- Puolita tai lohko tomaatit ja murusta fetajuusto tomaattien joukkoon. Lisää yrtit sekä chilitahna.
- Laita kalkkunan fileet voideltuun vuokaan ja viillä pintaan pituussuunnassa noin 1 cm tasku.
- Annostele tomaatti-juustotäyte kalkkunoiden pinnalle ja kypsennä 160 asteessa, kunnes sisälämpö on vähintään 70 astetta. Tarjoa paahdettujen vihannesten ja salaatin kanssa.