![Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi® Kolme pippuria](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2106-kariniemen-kananpojan-minuuttipihvi-kolme-pippuria-n.-12-kg_20240417220225.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Kana-caprese pizza grillissä](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/caprese_pizza_20231018113330.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Kana-caprese pizza grillissä
Kokonaisaika: 45 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 25 min
Valmistusohje
- Grillaa pihvejä 2 min molemmin puolin. Asettele pihvit folionyyttiin vetäytymään. Suikaloi kypsät minuuttipihvit.
- Sekoita kaikki pohjan aineet ja vaivaa (yleiskoneessa n. 10 minuuttia). Kohota kylmässä mieluiten yön yli.
- Paloittele taikina 100 g paloiksi ja kauli ne 1-2 mm paksuiksi pizzapohjiksi.
- Aseta kaulittu pizzapohja grilliritilän päälle ja grillaa noin 30 sekuntia. Poista pizzapohja grillistä.
- Käännä pizzan grillattu puoli ylöspäin ja täytä kirsikkatomaateilla tai tomaattikastikkeella ja juustolla. Grillaa pizzaa epäsuorassa lämmössä kannen alla 2-3 min. Laita pizzan päälle tuoretta mozzarellaa, suikaloituja minuuttipihvin paloja ja basilikaa. Voit lisätä vielä suolaa, pippuria ja oliiviöljyä makusi mukaan.