![Kariniemen Kananpojan Sisäfileepihvi hunaja](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2264-kariniemen-kananpojan-sisafileepihvi-hunaja-500-g_20230118135257.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Kana dal](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/kananpoikaa-ja-tomaattista-linssimuhennosta_20231018113433.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Kana dal
Kokonaisaika: 40 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 20 min
Valmistusohje
- Liota linssejä kylmässä vedessä vähintään kaksi tuntia.
- Kuori ja hienonna sipulit ja valkosipulinkynsi. Kuori ja kuutioi porkkana.
- Leikkaa tomaatit neljään lohkoon, poista niistä sisus ja kuutioi.
- Hienonna pekoni siivuiksi ja kuullota se pannulla. Lisää mukaan öljy, linssit, sipulit, valkosipuli ja porkkana. Kuullota aineksia hetki ja lisää sitten joukkoon vesi, tomaattimehu ja tomaattikuutiot.
- Lisää lihalientä sen verran, että muhennos on kosteaa. Anna ruoan hautua noin 20 minuuttia.
- Lisää vettä tarvittaessa. Mausta muhennos suolalla ja pippurilla.
- Kun dal on valmis, paista kananpojat pannulla öljyssä pakkauksen ohjeen mukaan. Yhdistä kana ja dal perinteiseksi intialaiseksi ateriaksi.