![Kariniemen Kananpojan Sisäfileepihvi](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2370-kariniemen-kananpojan-sisafileepihvi-maustamaton-400-g_20230118135257.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Kana-nachopaistos](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/kana-nachopaistos_20231018113427.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Kana-nachopaistos
Kokonaisaika: 20 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 5 min
Valmistusohje
- Paista Kananpojan Ohuen ohuet fileepihvit kuumassa pannussa öljyssä molemmin puolin. Mausta kana tacomausteella.
- Lisää pannulle tomaattisalsa, valkosipulit sekä kidneypavut ja kuumenna.
- Kaada nachot laakeaan uunivuokaan ja levitä niiden päälle juustodippi. Lado Kananpojan Ohuen ohuet fileepihvit vieretysten nachojen päälle.
- Kaada kanapihvien pinnalle kastike ja ripottele vielä päälle juustoraaste.
- Kuumenna ruokaa 225 asteessa uunissa noin kymmenen minuuttia, kunnes juusto on sulanut ja saanut hieman väriä. Nosta valmis kana-nachopaistos uunista levittämään tuoksuaan.