![Kariniemen Kananpojan Sisäfileepihvi hunaja](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2264-kariniemen-kananpojan-sisafileepihvi-hunaja-500-g_20230118135257.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Kana-perunavartaat ja kreikkalainen papusalaatti](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/kanapojan-vartaat-ja-kreikkalainen-papusalaatti-1-d4s8880-010515-edit_20230929095407.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Kana-perunavartaat ja kreikkalainen papusalaatti
Kokonaisaika: 20 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 10 min
Valmistusohje
- paloittele Minuuttipihvit reilun kokoisiksi suupaloiksi. Puolita kypsät varhaisperunat.
- Sekoita oliiviöljy, sitruunan mehu, suola, mustapippuria myllystä ja hienonnettu valkosipulinkynsi, sekä hienonnettu chilipaprika keskenään. Sekoita varhaisperunat marinadissa.
- Pujota ainekset varrastikkuihin ja grillaa kuumassa grillissä molemmin puolin.
- Valmista salaatti. Paloittele jääsalaatti, tomaatit, paprika ja fetajuusto. Sekoita ainekset keskenään. Lisää kalamata-oliivit ja leikkaa punasipuli ohuiksi renkaiksi.
- Paloittele kurkku. Valuta pavut ja lisää ne salaatin joukkoon. Koristele oreganolla tai basilikalla.
- Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja valuta valmis kastike salaatin joukkoon.