![Kariniemen Kananpojan Fileesuikale maustamaton](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2533-kariniemen-kananpojan-fileesuikaleet-maustamaton-250-g_20240318131914.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Kanaa ja herkkusieniä chilikastikkeessa](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/kananpoikaa-ja-herkkusienia-chilikastikkeessa_20231127153211.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Kanaa ja herkkusieniä chilikastikkeessa
Kokonaisaika: 25 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 5 min
Valmistusohje
- Ota Kananpojan Fileesuikaleet huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä.
- Kuori ja lohko sipulit. Lohko herkkusienet neljään osaan.
- Kuumenna voi tai öljy pannulla ja paista fileesuikaleet kauttaaltaan. Mausta kana suolalla.
- Lisää pannulle sipulit, herkkusienet ja hienonnetut valkosipulinkynnet. Lisää sen jälkeen tomaattipyree, hienonnettu chilipaprika, vesi ja kuivattu timjami.
- Anna ruoan kiehua hiljalleen muutaman minuutin ajan.
- Sekoita kerma ja vehnäjauhot keskenään ja lisää seos höyryävään liemeen. Kuumenna ja anna kastikkeen kiehua hiljalleen noin viisi minuuttia.
- Lisää lopuksi joukkoon korianteri. Tarkista maku ja tarjoile sitten kastike valitsemasi lisukkeen kanssa.