![Kariniemen Kananpojan Fileesuikale hunaja](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2507-kariniemen-kananpojan-fileesuikale-hunaja-450-g_20240318131753.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Kanaa ja omenaa sinihomejuustokastikkeessa](/globalassets/emmi/finland/ruokakuvat/siipikarja/kanaa-omena-sinihomejuustokastikkeessa-_20131023061607.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Kanaa ja omenaa sinihomejuustokastikkeessa
Kokonaisaika: 20 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 5 min
Valmistusohje
- Kuori ja kuutioi omena ja sipuli. Suikaloi purjo.
- Kuumenna öljy syvässä pannussa ja ruskista fileesuikaleet kevyesti.
- Lisää pannulle purjosuikaleet, sipulit ja omenakuutiot ja anna niiden kypsyä hiukan.
- Kaada ainesten joukkoon kanaliemi ja kerma. Murusta päälle vielä sinihomejuusto ja anna sen sulaa kastikkeen joukkoon. Mausta kastike suolalla ja pippurilla.
- Sekoita maissitärkkelys tilkkaan kylmää vettä ja kaada se kastikkeen joukkoon samalla sekoittaen.
- Anna kastikkeen hautua vielä noin 5 minuuttia ennen tarjoilua ja koristele se lopuksi rakuunanlehdillä. Tarjoile omenainen kanakastike esimerkiksi keitetyn villiriisin kanssa.