

Kanaa ja pilahviriisiä
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 25 min
Työaika: 5 min
Valmistusohje
- Kypsennä fileet pakkauksen ohjeen mukaan. Lämmitä kasvis- tai kanaliemi kattilassa tai valmista liemi vedestä ja liemikuutiosta. Jos liemipohja on suolaton, lisää ripaus suolaa.
- Laita tyhjään kasariin 1-2 ruokalusikallista öljyä ja kuullota siinä sipulit. Lisää sipuleiden joukkoon kuiva riisi ja kuullota taas pari minuuttia, kunnes riisi on läpikuultavaa.
- Kaada ruoan sekaan lämmin liemi ja peitä kattila kannella. Keitä riisiä hiljalleen 15-20 minuuttia, kunnes se on kypsää.
- Lisää kattilaan sulanut herne-maissi-paprikaseos ja persiljasilppu. Anna seoksen lämmetä vielä muutama minuutti.
- Anna fileiden vetäytyä hetki ennen tarjoilua.
- Leikkaa ne sitten 3-4 osaan ja tarjoa pilahviriisin ja raikkaan salaatin kanssa.