![Kariniemen Kananpojan Paistisuikale maustamaton](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2400-kariniemen-kananpojan-paistisuikale-maustamaton-250-g_20240318131520.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Kanaa Kung Po](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/kungpo-reseptikuva_20230929095407.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Kanaa Kung Po
Kokonaisaika: 25 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 10 min
Valmistusohje
- Kuumenna paistinpannu kuumaksi ja lisää paistisuikaleet pannulle. Ruskista suikaleet ja lisää pannulle vesi.
- Hauduta miedolla lämmöllä kunnes kaikki vesi on haihtunut. Pilko tässä välissä kasvikset suupalan kokoisiksi paloiksi.
- Lisää pannulle inkivääri, valkosipuli ja paprikat.
- Jatka kypsennystä muutama minuutti ja lisää joukkoon hoisinkastike, soija, riisiviinietikka ja kevätsipuli.
- Pyöräytä sekaisin ja tarjoa keitetyn riisin kera.