![Kariniemen Kananpojan fileesuikale Kolme pippuria](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2016-kariniemen-kananpojan-fileesuikale-kolme-pippuria-450-g_20240424220205.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Kanaa Lähi-Idän tyyliin ja yrtti-couscousia](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/lahi-idan_kanapata_karinimen_jakso100840_1-_20240626054800.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Kanaa Lähi-Idän tyyliin ja yrtti-couscousia
Kokonaisaika: 35 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 15 min
Valmistusohje
- Ruskista fileesuikaleet pienessä määrässä rypsiöljyä. Siirrä sivuun. Kuutioi tomaatit ja viipaloi valkosipulin kynnet sekä punasipuli. Lisää pannulle loraus oliiviöljyä ja freesaa tomaatit, oliivit, valkosipulit, punasipuli ja parsakaalin nuput kevyesti.
- Lisää pannulle harissa, tomaattipyree ja ras el hanout ja jatka hetki freesaamista. Lisää pannulle kanaliemi sekä yrtit ja anna hautua 10 minuuttia. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.
- Kypsennä couscous pakkauksen ohjeen mukaan. Freesaa valkosipuli ja aprikoosi oliiviöljyssä. Lisää pannulle yrtit ja kypsä couscous. Mausta suolalla sekä sitruunan mehulla ja raastetulla kuorella.