

Kanaa Lähi-Idän tyyliin ja yrtti-couscousia
Kokonaisaika: 35 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 15 min
Valmistusohje
-
Leikkaa Minuuttipihvit muutamaan osaan. Ruskista fileepalat pienessä määrässä rypsiöljyä. Siirrä sivuun. Kuutioi tomaatit ja viipaloi valkosipulin kynnet sekä punasipuli. Lisää pannulle loraus oliiviöljyä ja freesaa tomaatit, oliivit, valkosipulit, punasipuli ja parsakaalin nuput kevyesti.
- Lisää pannulle harissa, tomaattipyree ja ras el hanout ja jatka hetki freesaamista. Lisää pannulle kanaliemi sekä yrtit ja anna hautua 10 minuuttia. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.
-
Kypsennä couscous pakkauksen ohjeen mukaan. Freesaa valkosipuli, valutetut kikherneet ja aprikoosi oliiviöljyssä. Lisää pannulle yrtit ja kypsä couscous. Mausta suolalla sekä sitruunan mehulla ja raastetulla kuorella.