Kanaa Lähi-Idän tyyliin ja yrtti-couscousia
Kokonaisaika: 35 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 15 min
Valmistusohje
- Ruskista fileesuikaleet pienessä määrässä rypsiöljyä. Siirrä sivuun. Kuutioi tomaatit ja viipaloi valkosipulin kynnet sekä punasipuli. Lisää pannulle loraus oliiviöljyä ja freesaa tomaatit, oliivit, valkosipulit, punasipuli ja parsakaalin nuput kevyesti.
- Lisää pannulle harissa, tomaattipyree ja ras el hanout ja jatka hetki freesaamista. Lisää pannulle kanaliemi sekä yrtit ja anna hautua 10 minuuttia. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.
- Kypsennä couscous pakkauksen ohjeen mukaan. Freesaa valkosipuli ja aprikoosi oliiviöljyssä. Lisää pannulle yrtit ja kypsä couscous. Mausta suolalla sekä sitruunan mehulla ja raastetulla kuorella.