![Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi® Kolme pippuria](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2106-kariniemen-kananpojan-minuuttipihvi-kolme-pippuria-n.-12-kg_20240417220225.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Kanaa Marengo](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/kariniemen_minuuttipihvi_kanaa_marengo_115719_crop_20231127101013.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Kanaa Marengo
Kokonaisaika: 25 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 5 min
Helppo
Valmistusohje
-
Viipaloi salotit, valkosipulinkynnet ja herkkusienet.
-
Ruskista Minuuttipihvit molemmin puolin tilkassa oliiviöljyä kauniin värisiksi ja siirrä sivuun odottamaan.
-
Lisää pannulle loppu oliiviöljy. Lisää mukaan sipuli ja herkkusienet. Freesaa, kunnes sipulit ja sienet ovat saaneet väriä. Lisää mukaan valkosipulit ja jatka freesaamista hetki.
-
Lisää pannulle viini ja kiehauta, kunnes viini on haihtunut puoleen. Lisää mukaan tomaatit ja kanaliemi. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Hauduttele, kunnes kastike ei ole enää vetistä.
-
Lisää Minuuttipihvit kastikkeeseen ja anna hautua muutama minuutti. Viimeistele ruoka hienonnetulla oreganolla ja tarjoa esimerkiksi pastan tai riisin kera.