Kanaa Marengo

Kanaa Marengo

Kokonaisaika: 25 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 5 min
Helppo

Valmistusohje

  • Viipaloi salotit, valkosipulinkynnet ja herkkusienet.

  • Ruskista Minuuttipihvit molemmin puolin tilkassa oliiviöljyä kauniin värisiksi ja siirrä sivuun odottamaan.

  • Lisää pannulle loppu oliiviöljy. Lisää mukaan sipuli ja herkkusienet. Freesaa, kunnes sipulit ja sienet ovat saaneet väriä. Lisää mukaan valkosipulit ja jatka freesaamista hetki.

  • Lisää pannulle viini ja kiehauta, kunnes viini on haihtunut puoleen. Lisää mukaan tomaatit ja kanaliemi. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Hauduttele, kunnes kastike ei ole enää vetistä.

  • Lisää Minuuttipihvit kastikkeeseen ja anna hautua muutama minuutti. Viimeistele ruoka hienonnetulla oreganolla ja tarjoa esimerkiksi pastan tai riisin kera.