![Kariniemen Kananpojan Fileesuikale maustamaton](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2533-kariniemen-kananpojan-fileesuikaleet-maustamaton-250-g_20240318131914.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Kanaa pikantilla maapähkinäkastikkeella](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/kanaa_maapahkina2_20231018113405.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Kanaa pikantilla maapähkinäkastikkeella
Kokonaisaika: 35 min
Kypsennysaika: 25 min
Työaika: 10 min
Valmistusohje
- Laita maapähkinäöljy kuumaan wokpannuun. Lisää sen jälkeen maapähkinät ja paista niitä kevyesti wokissa noin minuutin ajan.
- Poista pähkinät pannulta ja laita tilanne kananpojan suikaleet. Paista suikaleita noin kaksi minuuttia ja poista sitten nekin pannulta.
- Leikkaa chilipaljo renkaiksi ja lisää renkaat paprikasuikaleiden kanssa wokpannulla. Paista niitä noin minuutti ja poista pannulta.
- Hienonna puolet maapähkinöistä tehosekoittimessa. Voit lisätä murskaan hieman kanalientä.
- Aloita kastikkeen tekeminen laittamalla wokpannuun kanaliemi, kiinalainen riisiviini, soijakastike, ruskea sokeri, puristetut valkosipulinkynnet, raastettu inkivääri ja riisiviinietikka.
- Kuumenna kastike kiehuttamatta. Lisää sen jälkeen maapähkinämassa sekä loput maapähkinä, broilersuikaleet, chili ja paprika.
- Ainekset sekoitetaan keskenään. Lisää vielä sesamöljy ja anna hautua noin minuutti. Tarjoile ruoka riisin kera.