![Kariniemen Kananpojan jauheliha](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2344-kariniemen-kananpojan-jauheliha-400-g_20230322110227.jpg?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Kanabolognese](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/kananpojan-bolognese-2_20231018113440.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Kanabolognese
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 10 min
Valmistusohje
- Paista kananpojan jauheliha rypsiöljyssä kypsäksi ja mausta suolalla. Lisää pannulle Pomodoro Rosso -tahna ja tomaattimurska.
- Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Hauduttele noin 10 minuuttia ja viimeistele kanabolognese tuoreella basilikalla. Tarjoa pastan kera.