![Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi® maustamaton](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2812-kariniemen-kananpojan-minuuttipihvi-maustamaton-700-g_20240318125838.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Kanaburger sinihomejuustolla ja aurinkosalsalla](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/terhinkeittio_20230929095407.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Kanaburger sinihomejuustolla ja aurinkosalsalla
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 10 min
Valmistusohje
- Valmista ensin aurinkosalsa. Leikkaa tomaateista kanta pois ja poista sisus. Pilko pieneksi kuutioksi.
- Pilko myös sipuli, chili ja tuore ananas pieniksi kuutioiksi. Sekoita kaikki keskenään ja mausta suolalla. Nosta jääkaappiin tekeytymään.
- Valmista seuraavaksi sinihomejuustokastike. Pilko kattilaan sinihomejuusto ja lisää kerma. Keitä miedolla lämmöllä paksuksi kastikkeeksi. Anna olla liedellä 1-2 lämmöllä ja sekoita välillä.
- Lisää paistinpannulle öljyä, kuumenna ja lisää kananpojan minuuttipihvit paistumaan. Mausta myllysuolalla ja cayannepippurilla. Käännä. Paista kypsäksi ja mausta vielä toinenkin puoli.
- Laita hampurilaissämpylät paahtumaan toiselle pannulle tai uuniin.
- Kokoa hampurilainen. Levitä pohjalle ketsuppia ja majoneesia. Laita päälle jääsalaattia.
- Lusikoi jääsalaatin päälle pari ruokalusikallista aurinkosalsaa. Päälle 1-2 kananpojan minuuttipihviä syöjän mukaan ja lusikoi päälle pari ruokalusikallista sinihomejuustokastiketta. Kansi päälle ja nauti heti!