Kanahampurilainen ja savuketsuppia
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 10 min
Valmistusohje
- Aloita sekoittamalla marinadin ainekset keskenään ja lisää sitten niiden joukkoon punasipulisuikaleet.
- Anna marinoitua vähintään kaksi tuntia (mielellään yön yli) välillä sekoitellen. Valuta marinadi pois ennen tarjoilua.
- Valmista seuraavaksi savuketsuppi. Tee tomaattien kuoreen viillot ja pidä niitä muutama sekunti kiehuvassa vedessä. Nosta tomaatit sitten kylmään veteen ja anna niiden jäähtyä hetki.
- Poista tomaateista kuori, leikkaa ne lohkoiksi ja poista kannat. Laita tomaattilohkot ja valkosipulinkynnet tehosekoittimeen ja aja tasaiseksi. Voit tehdä saman myös sauvasekoittimella.
- Laita seos kattilaan ja lisää savupaprikajauhe, etikka ja sokeri.
- Anna kiehua hiljalleen, kunnes seos on sakeaa. Lisää kattilaan suola ja hienoksi leikattu basilika. Jäähdytä.
- Grillaa tai paista pannussa Kananpojan Fileepihvit molemmin puolin. Loppuvaiheessa laita cheddarviipaleet pihvien päälle ja anna juuston hieman sulaa.
- Kuumenna hampurilaissämpylät grillissä tai uunissa.
- Täytä hampurilaiset Kananpojan Fileepihveillä, salaatilla, tomaattiviipaleilla, marinoidulla punasipulilla ja savuketsupilla. Mausta hampurilainen halutessasi vielä hampurilaiskastikkeella tai majoneesilla.