![Kariniemen Kananpojan Fileesuikale valkosipuli](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2516-kariniemen-kananpojan-fileesuikale-kolme-pippuria-450-g_20240423220212.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Kanaminestrone Kariniemen tapaan](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/kariniemen-classic-pannuvalmiit-minestrone-00295-crop_20230929095407.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Kanaminestrone Kariniemen tapaan
Kokonaisaika: 20 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 5 min
Valmistusohje
- Paista fileesuikaleet paistinpannulla pienessä määrässä rypsiöljyä kauniin värisiksi ja siirrä sivuun odottamaan.
- Silppua varsiselleri sekä valkosipuli ja kuullota niitä hetki kattilassa rypsiöljyssä. Lisää kattilaan tomaattipyree ja jatka hetki freesaamista.
- Lisää kattilaan kanaliemi. Kun liemi kiehuu, lisää mukaan pasta sekä juurekset ja keitä, kunnes pasta on kypsää.
- Hieman ennen pastan kypsymistä lisää kattilaan esikypsennetyt ja huuhdellut pavut sekä kypsät kanasuikaleet.
- Viimeistele keitto revityillä basilikanlehdillä ja laadukkaalla oliiviöljyllä.