![Kariniemen Kananpojan fileesuikale maustamaton](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2521-kariniemen-kananpojan-fileesuikale-maustamaton-400-g_20240318131211.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Kanamunakas](/globalassets/emmi/finland/ruokakuvat/siipikarja/kanakirja-2017-kaikki-kananpojasta/kanakirja_kanamunakas1_20200921075412.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Kanamunakas
Kokonaisaika: 15 min
Kypsennysaika: 10 min
Työaika: 5 min
Valmistusohje
- Ruskista fileesuikaleet kypsiksi paistinpannulla voi-öljyseoksessa. Lisää paistamisen loppuvaiheessa joukkoon hienonnettu valkosipuli.
- Riko kananmunat kulhoon ja lisää joukkoon maito, suola ja mustapippuri. Surauta seos tasaiseksi sauvasekoittimella.
- Kaada munakasmassa ruskistettujen fileesuikaleiden päälle ja sekoita kevyesti.
- Nosta loput täytteet munakkaan pinnalle lämpenemään ja taita munakas tarjolle.