![Kariniemen Kananpojan Koipipala marinoitu](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2931-kariniemen-kananpojan-koipipala-marinoitu-n.-15-kg_20240318125817.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Kanankoivet ja yrttiohraa](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/kananpojan-koipipala-ja-persilja-ohralisake_20231127153902.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Kanankoivet ja yrttiohraa
Kokonaisaika: 55 min
Kypsennysaika: 45 min
Työaika: 10 min
Valmistusohje
- Grillaa Kananpojan koipipalat maltillisella lämmöllä noin puoli tuntia välillä käännellen.
- Kiehauta vesi kattilassa ja lisää täysjyväohra ja liemikuutio. Anna seoksen hautua kypsäksi kannen alla välillä sekoitellen, kunnes neste on imeytynyt ohraan.
- Loppuvaiheessa lisää kattilaan puolitetut miniluumutomaatit. Anna niiden hieman pehmetä ja hajota ohran joukkoon.
- Laita öljy, yrtit ja ripaus suolaa kulhoon ja hienonna sauvasekoittimella.
- Sekoita yrttitahna ja nokare voita ohran joukkoon. Tarkista maku.
- Tarjoa yrttiohra Kananpojan Koipipalojen seurana.