![Kariniemen Kananpojan fileepihvi valkosipuli](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2460-kariniemen-kananpojan-fileepihvi-valkosipuli-1-kg_20240318130038.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Kananpoikaa currykastikkeessa](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/curry-kananpoikaa-2_crop_20231018113337.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Kananpoikaa currykastikkeessa
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 15 min
Valmistusohje
- Paista kananpojan fileepihvit rypsiöljyssä kuumalla pannulla molemmin puolin kauniin värisiksi. Alenna lämpöä ja lisää pannulle kuohukerma sekä currytahna.
- Anna hautua miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia, kunnes kana on kypsää. Viimeistele rouhitulla mustapippurilla ja korianterilla.