![Kariniemen Kananpojan fileesuikale American Creamy](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2556-kariniemen-kananpojan-fileesuikale-american-creamy-270-g_20240318131627.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Kananpoikaa maissipyreen ja punaisen riisin kera](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/kariniemen_fileesuikale_american_style_maissikana_04660_20240625124104.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Kananpoikaa maissipyreen ja punaisen riisin kera
Kokonaisaika: 40 min
Kypsennysaika: 30 min
Työaika: 10 min
Valmistusohje
- Paista fileesuikaleet tilkassa rypsiöljyä kauniin värisiksi. Siirrä sivuun odottamaan.
- Freesaa silputtu sipuli rypsiöljyssä pehmeäksi. Lisää pannulle kerma ja kiehauta. Lisää mukaan valutettu maissi ja kuumenna kiehuvaksi.
- Siirrä kastike korkeareunaiseen kulhoon ja surauta sauvasekoittimella karkeahkoksi pyreeksi.
- Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan. Tarjoa fileesuikaleet maissipyreen ja riisin kera.