Kananpojalla täytetyt munakoisot
Kokonaisaika: 40 min
Kypsennysaika: 30 min
Työaika: 10 min
Valmistusohje
- Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet. Puolita kirsikkatomaatit. Ruskista fileesuikaleet kuumalla pannulla pienessä määrässä rypsiöljyä. Lisää pannulle valkosipuli ja kirsikkatomaatit ja jatka hetki freesaamista. Lisää joukkoon Fraîche-kerma ja kiehauta. Silppua basilika ja lisää silppu sekä pinaatti kastikkeeseen. Tarkista maku ja mausta tarvittaessa suolalla.
- Halkaise munakoisot pitkittäin ja koverra puolikkaita hieman niin, että kastike pysyy hyvin kyydissä. Laita munakoisot uunipellille ja paista 225-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia, kunnes munakoisot alkavat pehmenemään ja saamaan hieman väriä.
- Ota munakoisot pois uunista ja kuorruta ne kanakastikkeella. Raasta päälle parmesaania ja lorauta pintaan oliiviöljyä. Laita pelti takaisin uuniin ja jatka paistamista kymmenisen minuuttia, kunnes täytetyt munakoisot ovat kauniisti paistuneet.
- Rouhi päälle mustapippuria ja tarjoa.