Kananpojan cordon bleu-pyörykät
Kokonaisaika: 35 min
                                Kypsennysaika: 20 min
                                Työaika: 15 min
                            Valmistusohje
- Sekoita cheddarkastikkeen ainekset keskenään ja laita kastike jääkaappiin maustumaan.
 - Silppua leikkeleet kynnenkokoisiksi paloiksi. Yhdistä kanajauheliha, leikkelesilppu, pankojauhot, parmesaani, kananmuna, maito ja mausteet keskenään. Sekoita huolellisesti ja anna seoksen turvota 10 minuuttia.
 - Mittaa pankojauhot yhdelle lautaselle, vehnäjauhot toiselle ja kananmunat kolmannelle. Vatkaa munien rakenne rikki.
 - Pyörittele pyörykkämassasta noin kahden teelusikallisen kokoisia palleroita. Pyörittele pallerot vehnäjauhoissa, sitten kananmunamassassa ja lopuksi pankojauhoissa.
 - Kuumenna öljy rasvakeittimessä tai kattilassa (huomioi paloturvallisuus) 175-asteiseksi. Frittaa pyöryköitä pienissä erissä kauniin kullanruskeiksi ja kypsiksi noin 4 minuuttia.
 - Laita fritatut pallerot talouspaperin päälle kuivahtamaan paiston jälkeen. Tarjoa cheddardipin kera.