![Kariniemen Kalkkunan fileepihvi BBQ](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2275-kariniemen-kalkkunan-fileepihvi-bbq-310-g_20240318230208.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Kananpojan dippilautanen ja appelsiinimajoneesi](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/kananpojan-dippilautanen-ja-appelsiinimajoneesi-3-21090221-09-0100253_20230929095407.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Kananpojan dippilautanen ja appelsiinimajoneesi
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 15 min
Valmistusohje
- Ota Kananpojan Crispy pepper Napostelufileepalat pakkauksesta ja paista leivinpaperilla vuoratulla uunipellillä 175 asteessa, kunnes pinta on kauniin värinen. Voit halutessasi kypsentää palat myös paistinpannulla öljyssä tai voissa.
- Leikkaa kermajuusto tai muu juusto reiluiksi sormin syötäviksi tangoiksi ja laita vadille naposteluporkkanoita, rypäleitä ja paloiteltua kiivihedelmää. Valmista appelsiinimajoneesi.
- Riko kananmunan keltuainen puhtaaseen ja kuivaan kulhoon. Lisää joukkoon sinappi, ketsuppi, suola, sokeri ja valkoviinietikka. Pese appelsiini ja raasta kuori joukkoon, sekoita.
- Valuta huoneenlämpöinen rypsiöljy ohuena nauhana joukkoon koko ajan sekoittaen, kunnes majoneesi on sopivan sakea. Tarkista maku. Voit halutessasi sekoittaa majoneesin joukkoon hieman smetanaa tai kermavaahtoa.
- Tarjoa appelsiinimajoneesi rapeiden kanapalojen ja muiden dipattavien kanssa.