![Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi® hunaja-curry](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2580-kariniemen-kananpojan-minuuttipihvi-hunaja-curry-370-g_20240318130121.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Kananpojan fileetaskut ja kasviksia pannulla](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/kananpojan-fileetaskut-ja-kasviksia-pannulla-1-211024-z720502_20230929095407.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Kananpojan fileetaskut ja kasviksia pannulla
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 15 min
Valmistusohje
- Ota Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvit huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä. Levitä pihvit työlaudalle kauniimpi puoli alaspäin. Ripottele pihveille juustoraastetta tai muuta täytettä ja käännä ne kahteen osaan.
- Kuumenna rypsiöljy pannulla ja nosta pihvit pannulle. Paista kovalla lämmöllä molemmin puolin kaunis pinta ja lisää pannulle parsakaalia ja maissia. Mausta suolalla
- Lisää sitten ruoka- tai kuohukermaa ja anna hautua hiljalleen, kunnes kana on kypsää. Sekoittele välillä kasviksia ja kermaa.
- Koristele rucolalla tai yrteillä ja tarjoa seuraksi keitettyä riisiä.