![Kariniemen Kananpojan Grillivalmis siipi paahteinen paprika](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2317-kariniemen-kananpojan-grillivalmis-siipi-paahteinen-paprika-650-g_20240318090745.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Kananpojan grillisiipiä, romescoa ja grillattu fetasalaatti](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/kananpojan_grillisiipia_romescoa_grillattufetasalaatti_08193_20240625123804.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Kananpojan grillisiipiä, romescoa ja grillattu fetasalaatti
Kokonaisaika: 40 min
Kypsennysaika: 30 min
Työaika: 10 min
Valmistusohje
- Kuumenna grilli kuumaksi. Asettele siivet tasaisesti alumiinirasiaansa. Asettele romescon ainekset pinjansiemeniä lukuun ottamatta toiseen foliovuokaan. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Lisää mukaan oliiviöljy ja pyöräytä sekaisin.
- Leikkaa sydänsalaatit ja kurkut pituussuuntaan halki. Puolita kirsikkatomaatit ja murusta fetajuusto.
- Kypsennä siipiä ja romescon aineksia noin 220-asteisessa grillissä kannen alla noin 25 minuuttia, kunnes ne ovat kypsiä. Kääntele siipiä kypsennyksen puolivälissä.
- Grillaa salaatit ja kurkut nopeasti kovalla lämmöllä kauniin värisiksi. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Leikkaa grillatut kurkut pienemmiksi paloiksi. Sekoita salaatin ainekset keskenään.
- Kun paprikat ovat kypsyneet pehmeiksi, kippaa kaikki grillatut romescon ainekset kulhoon. Lisää joukkoon pinjansiemenet. Surauta sileäksi sauvasekoittimella ja jäähdytä.
- Tarjoa grillatut siivet romescon ja salaatin kera.