

Kananpojan hodarit
Kokonaisaika: 45 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 30 min
Valmistusohje
- Aloita valmistamalla raparperi-BBQ-kastike. Kuori ja hienonna kelta- tai punasipulit ja valkosipulinkynnet. Mikäli käytät pakastettuja raparperipaloja, ota ne huoneenlämpöön. Jos käytät tuoreita, huuhtele varret ja leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi.
- Sulata voi kattilassa tai paistokasarissa. Lisää joukkoon sipuli- ja valkosipulisilppu ja kääntele hetki, mutta älä ruskista. Lisää raparperipalat, tomaattimurska ja fariinisokeri. Anna kiehua hiljalleen.
- Hienonna chili. Jos haluat kastikkeesta tulista, jätä siemenet, muuten poista ne. Lisää hienonnettu chili, mustapippurirouhe, juustokumina, savupaprikajauhe, worcesterkastike ja yhden sitruunan puristettu mehu.
- Anna kastikkeen kiehua ilman kantta hiljalleen noin tunti. Tarkista maku.
- Valmista sitten coleslaw. Sekoita hienonnetun kaalin joukkoon porkkanaa raastettuna. Hienonna halutessasi joukkoon chiliä.
- Kääntele mukaan vielä majoneesi tai jogurtti ja mausta ripauksella suolaa ja mustapippuria. Tarkista maku.
- Kypsennä sitten Kananpojan Ranch Rapeat sisäfileet. Kuumenna voi tai öljy pannulla ja paista fileet molemmin puolin kuumalla pannulla. Tarkista, että ne kypsyvät myös sisältä.
- Ota hodarisämpylät esille ja lämmitä hieman halutessasi. Täytä hodarit rapeilla sisäfileillä, raparperi-BBQ-kastikkeella ja coleslawlla. Nauti heti!