Kananpojan kasvispannu grillissä

Kananpojan kasvispannu grillissä

Kokonaisaika: 35 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 15 min
  • Grilliin

    Grilliin

Valmistusohje

  • Ota Kananpojan Grillipalat huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä.
  • Leikkaa herkkusienet puolikkaiksi tai lohkoiksi. Viipaloi kesäsipulit ja hienonna varret. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Puolita kesäporkkanat ja kiehauta nopeasti vedessä, valuta. Puolita kypsät varhaisperunat. Kuori ja paloittele tuore ananas ja irrota grillitomaatit tertusta.
  • Kuumenna grilliparila tai muurinpohjapannu. Sivele pinta öljyllä.
  • Laita ensin Kananpojan Grillipalat pannulle ja grillaa käännellen, kunnes pinta on kauniin värinen.
  • Lisää kasvikset ryhminä pannulle ja grillaa käännellen, kunnes kasvikset pehmenevät ja saavat kauniin värin. Mausta suolalla, mustapippurilla ja halutessasi paprikajauheella tai savupaprikajauheella.
  • Tarjoa seuraksi chilimajoneesia tai BBQ-kastiketta.