![Kariniemen Kananpojan Koipipala marinoitu](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2931-kariniemen-kananpojan-koipipala-marinoitu-n.-15-kg_20240318125817.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Kananpojan koipinuijat sweet & sticky](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/koipinuija_kaalisalaatti_24-04-2000821_20240626134854.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Kananpojan koipinuijat sweet & sticky
Kokonaisaika: 60 min
Kypsennysaika: 45 min
Työaika: 15 min
Valmistusohje
- Leikkaa punakaali ohuiksi suikaleiksi. Murskaa herneet kevyesti ja sekoita suikaleet, herneet ja valutetut maissit keskenään.
- Sekoita oliiviöljy, sherryviinietikka, vaahterasiirappi, suola ja mustapippuri keskenään ja kaada kastike salaatin joukkoon.
- Sekoita sweet & sticky BBQ -kastikkeen ainekset keskenään kattilassa. Kiehauta ja anna poreilla 15 minuuttia.
- Grillaa koipinuijia keskilämmöllä noin 40 minuuttia välillä käännellen, kunnes ne ovat kypsiä. Mausta suolalla. Glaseeraa nuijat sweet & sticky BBQ -kastikkeella grillauksen loppuvaiheessa.
- Tarjoa glaseeratut kananpojan koipinuijat punakaalisalaatin kera.