Kananpojan koipinuijat sweet & sticky

Kananpojan koipinuijat sweet & sticky

Kokonaisaika: 60 min
Kypsennysaika: 45 min
Työaika: 15 min
  • Grilliin

    Grilliin

Valmistusohje

  • Leikkaa punakaali ohuiksi suikaleiksi. Murskaa herneet kevyesti ja sekoita suikaleet, herneet ja valutetut maissit keskenään.
  • Sekoita oliiviöljy, sherryviinietikka, vaahterasiirappi, suola ja mustapippuri keskenään ja kaada kastike salaatin joukkoon.
  • Sekoita sweet & sticky BBQ -kastikkeen ainekset keskenään kattilassa. Kiehauta ja anna poreilla 15 minuuttia.
  • Grillaa koipinuijia keskilämmöllä noin 40 minuuttia välillä käännellen, kunnes ne ovat kypsiä. Mausta suolalla. Glaseeraa nuijat sweet & sticky BBQ -kastikkeella grillauksen loppuvaiheessa.
  • Tarjoa glaseeratut kananpojan koipinuijat punakaalisalaatin kera.