Kananpojan Koipipalat Chili-Salsa ja Pico de gallo

Kananpojan Koipipalat Chili-Salsa ja Pico de gallo

Kokonaisaika: 55 min
Kypsennysaika: 40 min
Työaika: 15 min
  • Grilliin

    Grilliin

Valmistusohje

  • Ota Kananpojan Koipipalat huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä. Valmista pico de gallo. Puolita miniluumutomaatit. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Sekoita miniluumutomaatit, sipuli, valkosipulinkynsi ja mieto chili keskenään. Purista joukkoon sitruunan mehu. Mausta suolalla ja mustapippurilla maun mukaan.
  • Hienonna joukkoon korianteria. Sekoita ja tarkista maku.
  • Kuumenna grilli ja sivele pinta kevyesti oliiviöljyllä.
  • Laita Kananpojan Koipipalat grilliin ja grillaa käännellen, kunnes pinta on kauniin värinen.
  • Kun pistät koipipalaa esimerkiksi haarukalla, kypsästä koivesta irtoaa kirkasta nestettä.
  • Leikkaa leipä viipaleiksi ja kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Sivele maalaisleipäviipaleet oliiviöljyllä molemmin puolin ja paahda grillissä käännellen. Ripottele pinnalle jo alkuvaiheessa hienonnettua valkosipulia.
  • Grillaa vielä nopeasti kuumassa grillissä viipaloitua halloumia.
    Tarjoa koipipalat kylmän pico de gallon, paahdetun leivän ja lämpimän halloumin kanssa.

Kokeile reseptejä