![Kariniemen Kalkkunapepperoni](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/4204-kariniemen-kalkkunapepperoni-125-g_20240318230312.jpg?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Kananpojan nachopelti ja tuoretomaattisalsaa](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-headerkuvat/kariniemen_nachopelti_05746_20231115062420.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Kananpojan nachopelti ja tuoretomaattisalsaa
Kokonaisaika: 25 min
Kypsennysaika: 25 min
Työaika: 10 min
Valmistusohje
- Kuutioi tomaatit. Hienonna punasipuli ja korianteri. Yhdistä tomaattikuutiot, punasipuli, korianteri ja valkoviinietikka kulhossa. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla ja sekoita huolellisesti.
- Paista fajitas suikaleet rapsakoiksi tilkassa rypsiöljyä. Lisää lopuksi pannulle kalkkunapepperoniviipaleet.
- Levitä nachot laakeaan astiaan. Täytä nachovuoka kanasuikaleilla ja pepperoniviipaleilla, jalapenoilla, cheddarkastikkeella ja tuoretomaattisalsalla.
- Tarjoa meksikolaisen oluen ja limen kera.