![Kariniemen Kananpojan Rintaleike marinoitu](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2117-kariniemen-kananpojan-rintaleike-marinoitu-n.-10-kg_20230118135108.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Kananrintaa ja herkkusienipastaa](/globalassets/emmi/finland/ruokakuvat/siipikarja/kananpojan-rintaleikkeita-ja-herkkusieni-tagliatellea_20131023061607.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Kananrintaa ja herkkusienipastaa
Kokonaisaika: 40 min
Kypsennysaika: 30 min
Työaika: 10 min
Valmistusohje
Laita kanaleikkeet uunipellille leivinpaperin päälle. Paista ne kypsäksi 200 asteessa noin 40-45 minuuttia. Pidä leikkeet lämpimänä folion alla, sillä aikaa kun valmistat pastan.
Viipaloi herkkusienet. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Lämmitä pannulla 1 rkl öljyä ja paista sienet, sipulit ja valkosipulit kullanruskeiksi. Lisää mukaan kerma ja dijon-sinappi. Keitä pasta kypsäksi runsaassa vedessä ja valuta se huolellisesti. Lisää pasta kastikkeen joukkoon. Hienonna yrtit ja lisää ne kastikkeeseen. Mausta ruoka suolalla ja pippurilla. Tarjoile pasta paistettujen rintaleikkeiden kanssa.