![Kariniemen Kananpojan Liekkisiivet®](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2900-kariniemen-kananpojan-liekkisiivet-700-g_20230118135108.jpg?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Kanansiipiä ja nachoja](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/liekkisiipia-ja-nachoja_20230929095407.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Kanansiipiä ja nachoja
Kokonaisaika: 40 min
Kypsennysaika: 30 min
Työaika: 10 min
Valmistusohje
- Paista Liekkisiivet® 225-asteisessa uunissa 25-30 minuuttia. Peitä kypsät siivet löysästi foliolla nachojen valmistuksen ajaksi.
- Asettele nachot uunivuokaan ja levitä juustokastike niiden päälle. Lämmitä nachoja uunissa 225 asteessa noin 5 minuuttia.
- Kuutioi tomaatti ja punasipuli. Käytä uunivuokaa tarjoiluastiana ja lisää jalapenoviipaleet, tomaatti- ja sipulikuutiot nachojen joukkoon.
- Laita Liekkisiivet® tarjolle nachojen päälle. Viimeistele ateria vielä puristamalla päälle raikasta limemehua.