![Kariniemen Kananpojan Koipireisi maustamaton](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2978-kariniemen-kananpojan-koipireisi-maustamaton-n.-11-kg_20230118135108.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Kanapaella con chorizo](/globalassets/emmi/finland/ruokakuvat/siipikarja/kanakirja-2017-kaikki-kananpojasta/kanakirja_paella2_20200921075612.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Kanapaella con chorizo
Kokonaisaika: 60 min
Kypsennysaika: 45 min
Työaika: 15 min
Valmistusohje
- Mausta broileripalat suolalla ja pippurilla. Kuumenna öljy leveällä pannulla ja ruskista kanapalat ja sen jälkeen chorizot. Laita sivuun. Sekoita kanaliemeen sahrami.
- Lisää pannulle sipuli ja paista pehmeäksi. Lisää valkosipuli ja jatka paistamista pari minuuttia. Älä polta.
- Lisää tomaattimurska, paprikajauhe ja chililastut. Paista pari minuuttia ja kaada mukaan kanaliemi.
- Kuumenna kiehuvaksi ja sekoita joukkoon chorizo, paprikat ja kanapalat. Pienennä lämpöä ja anna hautua vartin.
- Lisää sitten riisi ja sekoita. Anna hautua matalalla lämmöllä noin puoli tuntia. Älä sekoita.
- Vatkaa munat kulhossa yhdessä persiljan ja sitruunankuorien kanssa.
- Kaada seos paellan päälle ja paista kuumassa uunissa muutama minuutti.