![Kariniemen Kananpojan Paistetut sisäfileet](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2197-kariniemen-kananpojan-paistetut-sisafileet-250-g_20231017081017.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Kanasalaatti](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/puutarhurin-kanasalaatti-124071_20230929095407.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Kanasalaatti
Kokonaisaika: 15 min
Kypsennysaika: 10 min
Työaika: 5 min
Valmistusohje
- Pese vuonankaali ja babypinaatti ja jätä ne kuivumaan.
- Suikaloi kananpojan sisäfileet. Halkaise avokadot, poista niistä kivet, kauhaise lusikalla sisusta pois ja suikaloi puolikkaat pitkittäin.
- Purista limenmehua avokadojen päälle tummumisen estämiseksi. Säästä loppu limen mehusta pestoa varten.
- Paahda halutessasi siemenet kuivalla pannulla kunnes ne ovat kullanruskeita.
- Halutessasi voit pyöräyttää kuutioidut kanasuikaleet pestossa ennen salaatin kokoamista. Kokoa salaatti.
- Aseta laakealle vadille pestyt lehdet, avokadoviipaleet, kana, siemenet ja herneenversot. Lorauta päälle vielä oliiviöljyä ja ripaus suolaa.
- Pese rucola. Laita kaikki ainekset pieneen blenderiin ja surauta ne tasaiseksi kastikkeeksi.
- Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa tai oliiviöljyä. Tarjoile pesto kanasalaatin kanssa.