![Kariniemen Kananpojan Fileesuikale maustamaton](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2533-kariniemen-kananpojan-fileesuikaleet-maustamaton-250-g_20240318131914.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Kanatacot ja tuoretomaattisalsa](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/tortillat-0006-13035-6_20230929095407.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Kanatacot ja tuoretomaattisalsa
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 15 min
Valmistusohje
- Kuutioi kuoritut avokadot ja sekoita joukkoon limemehu, suola ja sokeri. Siirrä avokadot jääkaappiin marinoitumaan.
- Paista fileesuikaleet rypsiöljyssä kuumalla pannulla.
- Suikaloi amerikansalaatti.
- Lämmitä tacokuoria 175-asteisessa uunissa n. 3 min ja täytä kuoret salaatilla, paistetuilla fileesuikaleilla, marinoidulla avokadolla ja tomaattisalsalla. Viimeistele vielä ranskankermalla ja korianterin lehdillä.