![Kariniemen Kananpojan Fajitas suikale](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/7287-kariniemen-kananpojan-fajitas-suikale-200-g_20230118135035.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Kanatacot](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/kanataco-00057-crop-_20230929095407.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Kanatacot
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 15 min
Valmistusohje
- Suikaloi punakaali mahdollisimman ohueksi. Sekoita kaalisuikaleiden joukkoon limen kuori ja mehu, oliiviöljy, rouhittu mustapippuri, hunaja, suola sekä puolet korianterista. Anna maustua ainakin puoli tuntia.
- Sekoita dressingin ainekset keskenään ja anna maustua kylmässä hetki.
- Paista kanasuikaleet pienessä määrässä rypsiöljyä kuumiksi ja rapsakoiksi. Kuumenna tacoletut. Kokoa tacolettujen päälle kanaa, marinoitua punakaalia ja chipotle dressingiä. Tarjoa.