![Kariniemen Kananpojan Sisäfileepihvi](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2370-kariniemen-kananpojan-sisafileepihvi-maustamaton-400-g_20230118135257.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Kanavartaat ja korealainen pika-kimchi](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/kariniemen-kanavartaat-ja-korealainen-pikakimchi-11646-6_20230929095407.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Kanavartaat ja korealainen pika-kimchi
Kokonaisaika: 40 min
Kypsennysaika: 10 min
Työaika: 30 min
Valmistusohje
- Irrota kiinankaalin lehdet ja huuhtele ne vedellä huolellisesti.
- Leikkaa lehdet kulhoon reilun kokoisiksi paloiksi. Kiehauta vesi ja suola ja anna hiukan jäähtyä. Kaada liemi kaalipalojen päälle kulhoon ja sekoittele hyvin. Anna liota 10–15 minuuttia.
- Valmista sillä aikaa kastike sekoittamalla kaikki ainekset tasaiseksi sauvasekottimella.
- Kääntele sen jälkeen kaalinpaloja varovasti ja anna liota vielä 10 minuuttia. Kaada neste pois, huuhtele kylmällä vedellä ja valuta hyvin.
- Poista chilistä siemenet ja leikkaa se ohuiksi suikaleiksi kaalien joukkoon.
- Pyörittele joukkoon vielä kastike ja seesaminsiemenet ja anna maustua jääkaapissa niin kauan kuin maltat.
- Grillaa Kananpojan vartaat kypsiksi ja nauti tulisen kimchin kera.