Kanavartaat ja korealainen pika-kimchi

Kanavartaat ja korealainen pika-kimchi

Kokonaisaika: 40 min
Kypsennysaika: 10 min
Työaika: 30 min
  • Grilliin

    Grilliin

  • Liedelle

    Liedelle

Valmistusohje

  • Irrota kiinankaalin lehdet ja huuhtele ne vedellä huolellisesti.
  • Leikkaa lehdet kulhoon reilun kokoisiksi paloiksi. Kiehauta vesi ja suola ja anna hiukan jäähtyä. Kaada liemi kaalipalojen päälle kulhoon ja sekoittele hyvin. Anna liota 10–15 minuuttia.
  • Valmista sillä aikaa kastike sekoittamalla kaikki ainekset tasaiseksi sauvasekottimella.
  • Kääntele sen jälkeen kaalinpaloja varovasti ja anna liota vielä 10 minuuttia. Kaada neste pois, huuhtele kylmällä vedellä ja valuta hyvin.
  • Poista chilistä siemenet ja leikkaa se ohuiksi suikaleiksi kaalien joukkoon.
  • Pyörittele joukkoon vielä kastike ja seesaminsiemenet ja anna maustua jääkaapissa niin kauan kuin maltat.
  • Grillaa Kananpojan vartaat kypsiksi ja nauti tulisen kimchin kera.

Tällä tuotteella onnistut

Kokeile reseptejä