![Kariniemen Kalkkunan Fileepihvi miedosti suolattu](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2772-kariniemen-kalkkunan-fileepihvi-miedosti-suolattu-400-g_20230928084119.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Karamellisoitu sipulirisotto ja tryffelivoissa paistetut kanan fileepihvit](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/tryffelikana-ja-karamellisoitu-sipulirisotto-mari-moilanen-3-rajattu_20230929095407.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Karamellisoitu sipulirisotto ja tryffelivoissa paistetut kanan fileepihvit
Kokonaisaika: 55 min
Kypsennysaika: 40 min
Työaika: 15 min
Valmistusohje
- Pehmitä voi ja sekoita mukaan tryffelimurska ja raastettu valkosipuli. Kohmeta jääkaapissa ja käytä paistamiseen.
- Viipaloi sipulit ja paista niitä öljyssä laakeassa pannussa, kunnes sipuli alkaa pehmentyä ja karamellisoitua. Lisää paistamisen alussa ripaus suolaa. Voit tehdä tämän vaiheen edellisenä päivänä.
- Kuori ja hienonna sipulit risottoa varten. Sulata paksupohjaisessa kattilassa voi. Kuullota sipulit ja lisää sitten riisit. Nosta lämpö kovemmalle. Kaada kattilaan viini ja anna sen haihtua riisiä koko ajan sekoitellen.
- Lisää kattilaan noin puolet kuumasta kanaliemestä. Keitä riisiä miedolla lämmöllä. Lisää uutta nestettä, kun neste on imeytynyt riisiin. Lisää loppuvaiheessa raastettu gouda, 2/3 karamellisoiduista sipuleista ja voi. Sekoita hyvin, siirrä kattila levyltä ja peitä kannella.
- Paista fileepihvit tryffelivoissa kypsiksi, 3-4 minuuttia / puoli. Viimeistele risotto rouhitulla pippurilla, lopulla sipulilla goudaraasteella ja rucolanversoilla. Tarjoa pihvit risoton kanssa.