![Kariniemen Kananpojan Paistisuikale maustamaton](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2400-kariniemen-kananpojan-paistisuikale-maustamaton-250-g_20240318131520.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Kariniemen currykanaa](/globalassets/emmi/finland/ruokakuvat/siipikarja/kariniemen-intian-curry_20170824110147.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Kariniemen currykanaa
Kokonaisaika: 15 min
Kypsennysaika: 10 min
Työaika: 5 min
Valmistusohje
- Ruskista paistisuikaleet kuumalla pannulla rypsiöljyssä.
- Lisää joukkoon kukkakaalin nuput, sipulikuutiot, maustekastike ja jatka pyörittelyä pari minuuttia.
- Lisää pannulle kirsikkatomaatit ja sekoittele, kunnes niistä alkaa irrota vähän nestettä. Lopuksi pyörittele joukkoon babypinaatit.
- Tarkista suolan riittävyys omaan makuusi ja tarjoile sellaisenaan tai riisin kanssa.