![Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi® yrtti-valkosipuli](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2674-kariniemen-kananpojan-minuuttipihvi-yrtti-valkosipuli-350-g_20240619130624.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Kariniemen kana-couscous](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/minuuttipihvigrafiikka_800x600_20231018113549.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Kariniemen kana-couscous
Kokonaisaika: 15 min
Kypsennysaika: 10 min
Työaika: 5 min
Valmistusohje
- Mittaa kattilaan kanaliemi, öljy ja herneet, kiehauta.
- Lisää couscous joukkoon kun neste rupeaa kiehumaan ja siirrä kattila pois liedeltä, peitä kannella tai foliolla. Jätä cous cous hautumaan ja paista sillä välin Minuuttipihvit.
- Lisää couscousin joukkoon ranskankerma ja pöyhäise haarukalla ilmavaksi. Tarjoile Minuuttipihvien kanssa.