![Kariniemen Kananpojan Fileesuikale hunaja](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2507-kariniemen-kananpojan-fileesuikale-hunaja-450-g_20240318131753.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Kariniemen kanaa tikka](/globalassets/emmi/finland/ruokakuvat/siipikarja/kariniemen-intian-tikka_20170824110147.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Kariniemen kanaa tikka
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 25 min
Työaika: 5 min
Valmistusohje
- Huuhtele basmatiriisi huolellisesti kylmällä vedellä, kunnes vesi on täysin kirkasta.
- Keitä riisiä suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukainen aika ja valmista sillä aikaa kastike.
- Ruskista fileesuikaleet kuumalla pannulla rypsiöljyssä. Lisää joukkoon sipulikuutiot ja valkosipulimurska ja jatka sekoittelua pari minuuttia.
- Pyöräytä joukkoon maustekastike.
- Lisää joukkoon jogurtti ja anna kastikkeen kiehahtaa.
- Viimeistele kastike korianterilla ja tarjoile basmatiriisin kanssa.