Kariniemen Pulled Chicken Burger
Kokonaisaika: 150 min
Kypsennysaika: 0 min
Työaika: 0 min
Valmistusohje
- Aloita pikkelöidystä kaalista. Leikkaa valkokaali ja porkkana hyvin ohuiksi suikaleiksi.
- Kiehauta etikka, sokeri, vesi ja suola kattilassa ja kaada kasvisten päälle. Sekoita hyvin ja anna maustua kylmässä vähintään vuorokausi.
- Siivilöi liemi pois ja sekoita leikattua lehtipersiljaa kaalin joukkoon.
- Siirry sinappimajoneesiin. Laita kaikki ainekset kattilaan majoneesia lukuun ottamatta ja anna hautua noin tunti
- Jäähdytä seos ja sekoita se majoneesiin. Sinappimajoneesi on parhaimmillaan, kun se saa vielä maustua jääkaapissa yön yli.
- Valmista sitten Pulled Chicken -liha. Sekoita yhteen maustekastikkeen ainekset ketsuppia ja sinappia lukuun ottamatta.
- Laita paistileikkeet uuninkestävään vuokaan ja kaada niiden päälle puolet maustekastikkeesta. Peitä paistileikkeet foliolla ja kypsennä niitä noin 2 tuntia 150 asteisessa uunissa.
- Poista folio ja kanan hieman jäähtyä. Siivilöi liemi kattilaan ja keittele sitä kasaan, kunnes siitä on jäljellä noin puolet.
- Revi sillä aikaa paistileikkeet ohuiksi säikeiksi.
- Lisää revitty liha, loput maustekastikkeesta sekä sinappi ja ketsuppi keitettyyn liemeen. Sekoita tasaiseksi, kuumenna, maista ja lisää tarvittaessa suolaa.
- Halkaise sämpylät ja paahda niitä kevyesti. Kuumenna Pulled Chicken kattilassa.
- Täytä burgeri Pulled Chickenillä, pikkelöidyllä kaalilla, salaatilla ja aateloi vielä sinappimajoneesilla.