![Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi® maustamaton](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2812-kariniemen-kananpojan-minuuttipihvi-maustamaton-700-g_20240318125838.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Katsu sando, umamiketsuppia ja rapeaa kaalia](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/chicken-sando-paasiainen-kesa-16-12-190308_20230929095407.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Katsu sando, umamiketsuppia ja rapeaa kaalia
Kokonaisaika: 35 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 15 min
Valmistusohje
- Kuutioi ja kuullota sipuli pehmeäksi tilkassa rypsiöljyä. Lisää joukkoon loput ainekset ja anna hautua sakeaksi, ketsupin paksuiseksi kastikkeeksi. Soseuta sauvasekoittimella, siivilöi ja jäähdytä.
- Leikkaa kaali niin ohuiksi viipaleiksi kuin mahdollista. Leikkaa porkkanasta juliennea, eli hieman tulitikkua ohuempaa pölkkyä. Laita kaali ja porkkana jääveteen rapeutumaan noin kymmeneksi minuutiksi. Valuta ja sekoita joukkoon korianteri.
- Pyörittele minuuttipihvit vehnäjauhoissa. Riko munat laakeaan astiaan ja vatkaa niiden rakenne rikki. Kaada pankojauhot toiselle laakealle astialle. Pyörittele jauhotetut minuuttipihvit munamassassa ja sen jälkeen pankojauhoissa.
- Kuumenna paistinpannu ja paista leivitetyt minuuttipihvit rypsiöljyssä kullankeltaisiksi ja rapeiksi. Mausta suolalla.
- Kanttaa leivät ja voitele ne umamiketsupilla. Kasaa päälle minuuttipihvit ja nosta umamiketsupilla voidellut kannet päälle. Paina leipiä vielä hieman kasaan ja tarjoa rapean kaalisalaatin kera.