Kermaista tryffelikanaa ja sitruunarisottoa

Kermaista tryffelikanaa ja sitruunarisottoa

Kokonaisaika: 40 min
Kypsennysaika: 25 min
Työaika: 15 min
  • Liedelle

    Liedelle

Valmistusohje

  • Pehmitä voi ja sekoita mukaan tryffelimurska ja raastettu valkosipuli. Kohmeta jääkaapissa ja käytä paistamiseen.
  • Valmista risotto. Kuullota sipulikuutiot kattilassa oliiviöljyn kera. Lisää kattilaan riisi ja kuullota vielä pari minuuttia.
  • Kaada joukkoon valkoviini ja anna sen imeytyä riisiin sekoitellen. Lisää kuumaa kanalientä vähitellen ja koko ajan sekoitellen, kunnes kaikki neste on imeytynyt riisiin.
  • Risottoriisin kypsymiseen menee aikaa n. 16–18 minuuttia. Sekoita joukkoon vielä loput ainekset ja tarkista suolan riittävyys.
  • Paista fileepihvit tryffelivoissa pannulla ja nosta fileepihvit pannulta. Valmista seuraavaksi kastike. Sekoita maizena pannulla olevaan rasvaan ja lisää joukkoon kerma sekä vesi.
  • Anna kiehua hiljalleen pari minuuttia koko ajan sekoitellen. Nosta fileepihvit takaisin pannulle kastikkeen joukkoon.

Kokeile reseptejä