Kermaista tryffelikanaa ja sitruunarisottoa
Kokonaisaika: 40 min
Kypsennysaika: 25 min
Työaika: 15 min
Valmistusohje
- Pehmitä voi ja sekoita mukaan tryffelimurska ja raastettu valkosipuli. Kohmeta jääkaapissa ja käytä paistamiseen.
- Valmista risotto. Kuullota sipulikuutiot kattilassa oliiviöljyn kera. Lisää kattilaan riisi ja kuullota vielä pari minuuttia.
- Kaada joukkoon valkoviini ja anna sen imeytyä riisiin sekoitellen. Lisää kuumaa kanalientä vähitellen ja koko ajan sekoitellen, kunnes kaikki neste on imeytynyt riisiin.
- Risottoriisin kypsymiseen menee aikaa n. 16–18 minuuttia. Sekoita joukkoon vielä loput ainekset ja tarkista suolan riittävyys.
- Paista fileepihvit tryffelivoissa pannulla ja nosta fileepihvit pannulta. Valmista seuraavaksi kastike. Sekoita maizena pannulla olevaan rasvaan ja lisää joukkoon kerma sekä vesi.
- Anna kiehua hiljalleen pari minuuttia koko ajan sekoitellen. Nosta fileepihvit takaisin pannulle kastikkeen joukkoon.