![Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi® Kolme pippuria](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2106-kariniemen-kananpojan-minuuttipihvi-kolme-pippuria-n.-12-kg_20240417220225.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Kesäinen kanasalaatti](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/salaatti-12786-6_20230929095407.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Kesäinen kanasalaatti
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 10 min
Valmistusohje
- Paista Minuuttipihvit kypsiksi pannulla tai grillissä.
- Asettele kauniille vadille erilaiset pestyt ja valutetut salaatit. Lohkoa avokadot ja pirskottele päälle tuoretta sitruunamehua tummuuden estämiseksi. Viipaloi kanapihvit suikaleiksi.
- Sekoita vinegretin ainekset hyvin keskenään haarukalla tai pienellä vispilällä.
- Juuri ennen tarjoilua viimeistele salaatti asettelemalla avokadoviipaleet ja kanasuikaleet salaatin päälle ja kaada kastike päälle. Nauti välittömästi.