![Kesäinen uunibroileri ja mansikka-briesalaattia](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/uunibroieleri-ja-mansikka-briesalaattia_20230929095407.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Kesäinen uunibroileri ja mansikka-briesalaattia
Kokonaisaika: 90 min
Kypsennysaika: 75 min
Työaika: 15 min
Valmistusohje
- Ota broileri huoneenlämpöön 30 minuuttia ennen kypsentämistä.
- Poista pakkaus ja laita kana 175 asteiseen uuniin 1,5 tunniksi.
- Kanan kypsyessä valmista salaatti.
- Aloita salaatinkastikkeesta sekoittamalla kastikkeen kaikki ainekset keskenään.
- Huuhtele ja kuivaa salaatinlehdet huolellisesti ja revi lehtiä pienemmiksi. Hienonna persilja ja basilika ja sekoita ne salaattiin.
- Leikkaa juusto viipaleiksi. Poista mansikoista kannat ja leikkaa ne lohkoiksi.
- Asettele mansikat ja juusto salaatin päälle ja ripottele pinnalle vielä murskattuja saksanpähkinöitä.
- Valuta kastike salaatin päälle juuri ennen tarjoilua. Nauti salaatti uunituoreen broilerin lisukkeena.