![Kariniemen Kananpojan täytetty filee kinkku-juusto](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2565-kariniemen-kananpojan-taytetty-filee-kinkku-juusto-380-g_20230118135108.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Kinkku-juustotäytetty kanaleike, parmesaani-perunamuusi ja curry-creme fraiche](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/kariniemen_taytetyt_fileet_perunamuusi_currykastike_crop_20231127101013.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Kinkku-juustotäytetty kanaleike, parmesaani-perunamuusi ja curry-creme fraiche
Valmistusohje
-
Kuori perunat ja keitä tai höyrytä ne täysin kypsiksi. Valuta perunat huolellisesti ja vatkaa joukkoon voi, parmesaani ja tilkka maitoa. Mausta tarvittaessa suolalla.
-
Kuumenna rypsiöljy miedolla lämmöllä paistinpannulla ja lisää siihen valkosipuli ja curry. Freesaa pari minuuttia koko ajan sekoitellen, kunnes curry alkaa voimakkaasti tuoksumaan ja valkosipuli pehmenee. Jäähdytä.
-
Kun curry-valkosipuliöljy on jäähtynyt, sekoita se creme fraichen ja majoneesin kanssa huolellisesti. Sekoita joukkoon sitruunamehu. Mausta halutessasi suolalla.
-
Kuumenna öljy paistinpannulla. Paista täytetyt fileet keskilämmöllä molemmin puolin kauniin kullanruskeiksi. Lisää pannulle nokare voita ja kaprikset. Anna paistua miedolla lämmöllä kypsäksi.
-
Tarjoa täytetyt fileet parmesaani-perunamuusin, curry- crème fraichen ja kapristen kera.