![Kariniemen Kananpojan Fileesuikale maustamaton](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2533-kariniemen-kananpojan-fileesuikaleet-maustamaton-250-g_20240318131914.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Kitaramiehen kanacurry](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/kitaramiehen4_20231018113532.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Kitaramiehen kanacurry
Kokonaisaika: 40 min
Kypsennysaika: 30 min
Työaika: 10 min
Valmistusohje
- Aloita mausteseoksesta. Paahda ainesosat kevyesti pannulla. Anna niiden hieman jäähtyä ja murskaa ne sitten morttelissa.
- Valmista seuraavaksi currytahna. Kuullota inkivääri, sipulit ja chili pannulla miedolla lämmöllä öljyssä.
- Lisää joukkoon tomaattipyree ja suola. Sekoita ainekset huolella. Joko poista tahna pannulta tai ota toinen pannu käyttöösi viimeistä vaihetta varten.
- Paista kanasuikaleihin pinta paistinpannulla voissa. Lisää sitten pannulle valmistamasi mausteseos ja currytahna.
- Lisää kanelitanko, 1-2 desilitraa vettä ja kaksi desiä kermaa.
- Anna ruoan hautua 15-20 minuuttia. Lisää lopuksi limettimehu ja mantelit tai cashew-pähkinät.
- Tarkista vielä suola ja ripottele päälle korianteria. Tarjoile Kitaramiehen kanacurry basmatiriisin kanssa.